18 Temmuz 2010 Pazar

????

içimi kemiren bir şeyler var! anlamsız ve boş otururken öylece kafamda beliren derin sorular! cevaplar ortada yokken aramaya bile cesaret edemediğim gerçekler duruyor karşımda! bu çelişkimi diyorum kendi kendime, çelişkinin alası, biraz delilikle birlikte! 
Gözleri dalgın dalgın uzaklara bakan kız, gölgesinde gizlediği gerçeklerle birlikte ne kadar masum görünse de çok büyük bir yük altında eziliyor apansız! peki ya hissettiği yalnızlık! gerçekten var mı yoksa gerçek diye birşey yok mu derken kendi kendine korkakça oturmaya devam ediyor hep oturduğu yerde!

6 Temmuz 2010 Salı

uzun bir gece

Uzun bir gece var önüme! Sıcağın ağırlığı çökerken üzerime, o kadar yorgunum ki gülümseyemiyorum. Bir hüzün var kalbimde, dalıp dalıp uzaklara gidiyorum! İçimde bulamadığım huzuru, uzaklarda arıyorum! Kaçmak çözüm olur mu yaraları sarmaya, bilemiyorum! Gitmek, sadece gitmek istiyorum. Uzaklaşmak durduğum yerden, kendimi dışardan görmek istiyorum.

Yorugunum! Bir kez daha suçu hayata atıyorum. Bir yandan şükrederken halime, bir yandan daha iyi olabilirdi diyorum. Öfkem kendime, cezamı kesemiyorum! Bir yaprak düşüyor dalından hafifçe savrularak, o yaprağa özeniyorum! Bırakıp kendimi rüzgara savrulamıyorum! Hep bir engel var önümde, hep bir zincir var bileğimde. Kuvvetli bir rüzgar esse, düşsem bir taş gibi denize.Batsam derin maviliklere onun sonunda da karanlık var, bırakmıyor beni lanetim, düşmüyor yakamdan kendim!